EPCE Consument en Zakelijk

Consument:

Welkom u bevindt zich op de consumenten website van EPCE. EPCE is de verkooporganisatie die zich heeft toegelegd op de verkoop van professionele bouwstoffen op de consumenten markt. Met onze materialen bent u in staat om zelf werkzaamheden uit te voeren met hoogwaardige producten waar ook de professionele verwerkers in de bouw en industrie mee werken. Denk hierbij aan uw garagevloer, balkonvloer of zelfs woonkamervloer. Ook kleine betonreparaties zijn nu mogelijk om zelf uit te voeren met onze betonreparatiematerialen die zelfs in klein verpakking te verkrijgen zijn.

Voor de hobbyisten onder u hebben we een heel pakket aan grondstoffen waar naar volle lust mee geëxperimenteerd kan worden.  Diverse kunsthars bindmiddelen (epoxy, polyurethaan, polyester, vinylester etc.)  alsmede grondstoffen zijn verkrijgbaar in kleine en grote verpakkingen. Tevens is er een uitgebreid pakket aan composiet materialen, welke het mogelijk maken om bijvoorbeeld uw boot, surfplank, auto etc. te  maken of repareren. Zelfs voor de artistiekelingen onder u zijn er materialen aanwezig om de mooiste kunstwerken te maken. Uiteraard is ook het benodigde gereedschap om de materialen te verwerken verkrijgbaar op onze site.

Belangrijk om te weten is dat alle prijzen inclusief de btw zijn.

Niet onderschat moet worden dat u aan de gang gaat met chemicaliën en enige voorzichtigheid geboden is. U dient zich te houden aan de voorschriften en te werken met de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Heeft u twijfel of blijven er na het lezen van de technische documentatie vragen over bel dan met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder. Uiteraard is immer de mogelijkheid daar om uw werkzaamheden uit te laten voeren door een professionele partij. Onze klantenservice help u hierbij graag verder. 

 

Zakelijk:

Voor bedrijven en  ZZP-ers hebben wij een aparte site gemaakt waar eenzelfde pakket wordt aangeboden. Hier vindt u de prijzen echter excl. btw en na het aanmaken van een account ontvangt u een login met hieraan gekoppeld uw persoonlijke gegevens zoals kortingspercentages en betalingsvoorwaarden

Onderstaande link brengt u naar onze zakelijke site:

www.epceb2b.nl

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »