Over ons

EPCE® Bouwstoffen B.V. is leverancier van vloersystemen, injectiematerialen, composieten, gietharsen, lijmen, kitten en betonreparatie producten voor de consument en professionele verwerkers in de bouw en industrie.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en service als fundament. Dankzij een uitgebreid assortiment is EPCE in staat om voor alle voorkomende afwerkingen en problemen in de markt een oplossing te bieden.

Alle door EPCE geleverde producten worden geproduceerd door gerenommeerde leveranciers. Achter EPCE Bouwstoffen staat PAKOR Bouwspecialiteiten dat in 1981 begon met het duurzaam produceren van kunsthars systemen voor de professionele markt. Alle systemen worden dan ook geleverd onder ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificering. De door EPCE geleverde systemen worden dan ook reeds meer dan 35 jaar succesvol toegepast in de bouw en industrie. 

Mocht u onze productielocatie in Ridderkerk willen bezoeken voor een persoonlijk advies dan is dat mogelijk. Onze adviseurs staan u graag te woord. Wel graag  vooraf een afspraak maken om te voorkomen dat er niemand aanwezig is om u te woord te staan. Een afspraak kan gemaakt worden via onze klantenservice

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »