Coating

 

Wat is epoxy coating?

Een epoxy coating is een naadloze, waterdichte kunstharslaag op basis van epoxy. Deze vloercoating functioneert als een beschermlaag op een bestaande vloer. Het is dus geen vloersysteem, maar een deklaag die de bestaande vloer voorziet van een esthetisch aantrekkelijk, nieuw uiterlijk. Een epoxycoating wordt doorgaans gebruikt in loodsen, kantoorruimten en garages.  

 

De voordelen van Epoxy coating

Een epoxycoating heeft een relatief kleine laagdikte (<1mm), waardoor dit systeem qua kosten aantrekkelijk is. Daarnaast heeft de coating een snelle verwerkingstijd. Na 24 uur uitharden is de vloer al beloopbaar. De coating kan op bijna alle soorten ondergronden aangebracht worden en vormt een deklaag waarmee je de vloer bescherming én een vernieuwende look kan geven. Tevens is de coating vloeistofdicht & slijtvast waardoor deze goed te onderhouden is.

 

Epoxycoating kopen?

Epoxycoatings zijn in verschillende varianten en kleuren te verkrijgen. Hou er rekening mee dat wanneer u een dergelijke coating aanbrengt, er eisen worden gesteld aan de ondergrond en ondergrondvoorbehandeling. Denk hierbij aan het stofvrij werken en het gebruik van een geschikte primer.

Mocht u vragen hebben over epoxy, epoxy coating of over het leggen van een dergelijke vloer, neem dan contact op met onze klantenservice, te bereiken op +31 (0)180 410004 of via [email protected].

Webshop:

Heeft u interesse in epoxy coating of bent u benieuwd naar de het aanbod? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »