Betaalmethoden

Online betalingen op www.epce.nl verlopen via Mollie. Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat uw geld veilig van uw bank naar de webshop gaat. Omdat EPCE werkt via deze betaalprovider kan op het bankafschrift Mollie of Stg Mollie Payments staan.

 

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van EPCE. Deze animatie laat u snel zien hoe iDEAL precies werkt.

Benieuwd hoe betalen met iDEAL werkt? Aan de hand van deze demo laat iDEAL u zien hoe de betaling bij uw eigen bank stap voor stap plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging. Met een paar muisklikken ziet u hoe eenvoudig het is!

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • U hoeft zich niet te registreren. U kunt iDEAL gebruiken als u bankiert bij een van de deelnemende banken.
  • Het is veilig, want u betaalt in de omgeving van uw bank.
  • iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor u worden ingevuld. Ook weet u direct of de betaling geslaagd is.
  • U houdt controle op  en overzicht van uw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

 

 

Bancontact (Mister Cash)

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

U beschikt over een fysieke kaart die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontactkaarten in omloop, die worden uitgegeven door 20 Belgische banken. Dit kunnen zowel zakelijke als privérekeningen zijn. Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online transacties per dag.

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. In 2015 werd de app van Bancontact geïntroduceerd, waardoor online betalen nog makkelijker is geworden voor de Belgische consument.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »